Barvy lásky - předělovačka 3
...xXx...
Tam, kde čas neexistuje...
Rádi píšete??
Diskutujete na téma "Ideální partner/ka"
Pro ty, kteří mě chtějí slyšet...
...xXx...

Grafihodnocení 0.1

28. června 2010 v 9:13 | Týnka |  GrAfImÁnIe
Jak to tedy je s tou naší Grafimánií? Prvně chci děsně moc všem poděkovat za rychle poslané práce, nečekala jsem to :D Spíš jsem počítala s tím, jak ještě budu muset několik lidí honit, aby mi to poslali a ono nic. :-D Jste skvělí! ♥
A teď ohledně pravidel:
Grafisoutěž bude mít vždy tři kola, aby opravdu vyhrál ten nejlepší. Takže když se vám jedno kolo nepovede např. kvůli nevyhobvujícímu tématu, tak nemusíte hned zoufat, ale dohnat to v dalším kolech. Za každé kolo je možné dostat max. 10 bodů. Tyto body dostanete od tří lidí. Jedním budu já, druhým a třetím buď brácha anebo nějaké moje SBénko, které není spřátelené s nikým z vás, to ještě musím vykoumat, jaké by to mohlo být a dám vám vědět. už jsem jich pár oslovila, tak uvidíme, jestli mi sem napíšou komentík pro vás s počtem bodů. A teď jdu napsat, jaké bodíky máte ode mě ;-)
Po všech třech kolech se udělá velké vyhodnocení a vítěz vyhraje měsíční reklamu u mě na blogu, klikačku, diplom. Druhý a třetí dostanou klikačku a diplom a ostatní alespoň ten diplomek za snahu. :P
Grafihodnocení 0.1
A teď k vašim pracím. Měli jste vytvořit blend na téma Láska. Využím při tom prolínání obrázků a brush. Tak jak jste dopadly?



Hodnocení: Týnka - 9 bodů
Prolínání i brush, rozměry, splněno, jen je to dost jednoduché, možná příště nějaký 
nápisek a máš 10 ;-)

Labanda - Grafihodnocení 0.1


Hodnocení: Týnka - 10 bodů
Super ;-)
Grafihodnocení 0.1 - M i s s y*


Hodnocení: Týnka - 8 bodů
Ehm :D Ty víš :D
Grafihodnocení 0.1 - Najka


Hodnocení: Týnka - 8 bodů
Já vím, že tohle je prostě Tvůj styl, ale mně to přijde strašně málo barevné :( Jinak super ♥
Grafihodnocení 0.1 - Lady-Lola


Hodnocení: Týnka - 9 bodů
Super :)
Grafihodnocení 0.1 - Charlotte


Hodnocení: Týnka - 7 bodů
Na mě moc tmavé a takové... Bez života, nezlob se ♥
Grafihodnocení 0.1 - Hauvínek
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Charlotte Charlotte | Web | 28. června 2010 v 12:38 | Reagovat

9 bodov? tolko som si hádam ani nezaslúžila :D ale ďakujem :)

2 Najka, tvoje dcerunka která tě moooc miluje :-* Najka, tvoje dcerunka která tě moooc miluje :-* | Web | 28. června 2010 v 13:07 | Reagovat

Vííím :D
Děkuji :-*

3 •MiNiLaDý°PaťUšQá• •MiNiLaDý°PaťUšQá• | Web | 28. června 2010 v 13:25 | Reagovat

Awooy mojá, Jeej no konečne si sa mi ozala♥
Ďakujeeem že si namňa nezabudlááá a napísala si mi kommentííQ;)
Hej hej dobre;)idem si to tu čítať;)
Ale škoda že tu nebudééš:( je tu bez teba NUDA:-**
a tie Brushe čo si komentovala kludne si ich môžeš stiahnuť..no okpírovať ;)
Ked sa ti tak páčia:)
šak každý si ich kopíruje a ukladá do PC ;) Híh♥
OoooooKs:) takže idem si to tu čítať;)
Inak mám sa v pohode konečne je u nás krásne počasie v nedelu ined do Tábora takže budem mať pozastavené;)
Tak potom ked tu budéš plosím oZwí sá♥
Kujéém:P Pa,páááá moYáááá;)

4 Happy Small Birdie Happy Small Birdie | Web | 28. června 2010 v 15:55 | Reagovat

ahojky...samozřejmě že ti pomužu ale pro příště pravdilo  s reklamama platí i pro SB

5 Happy Small Birdie Happy Small Birdie | Web | 28. června 2010 v 16:05 | Reagovat

Labanda: 7
M i s sy* : 10
Najka: 9
Lady-Lola: 8
Charlotte:7
Hauvínek : 5

6 Happy Small Birdie Happy Small Birdie | Web | 28. června 2010 v 16:08 | Reagovat

VŠECHNY OBRÁZKY SOU MOC HEZKÉ....ale hodnotila jsem halvně sladěné pozadí s hlavním obrázkem a stráty bodů byli hlavně za přeplácanost nebo naopak jednoduchost :) ale jinak uplně musim pochválit páč sou všichni moc šikovny :)

7 adl adl | Web | 28. června 2010 v 21:00 | Reagovat

Prosím klikni na tento odkaz a pošli ho co nejvíce lidem. Pokud tomu tak učiníš, tak se ti do zítra splní tvoje přání :)

http://soutez.kinotip.cz/prachy.php?id=36

8 M i s s y* M i s s y* | Web | 28. června 2010 v 21:43 | Reagovat

Eeem hej nech toho :D s tou buchtou nebo bábovkou či co to bylo mi děláš chutěéěéě :D:D Já teda ještě 4 na vízu neměla, rekord. Mám trojky, ale i tak si připadám jako totální propadák =/ jak nemám za 1 prostě sem nahraná :D ale když pro to nic nedělám tak se pak nedivim ;) jo máš pravdu, strašně záleží na učitelích a žádný takový, že se neučíme :-?  chjo .. mně taky chybí Really-Love =// takovou práci sem si tam dala a ono mi to ze dne na den heksne =/ nepochopitelný. Ve škole se k počítačům dostanu málokdy a bratr na tom svym furt něco šteluje :D takže to je taky bez šance =// já bych zkusila jinej prohlížeč, ale já jsem na kompy úplnej debil, takže radši neriskuji :D A za ten blend děkujů :D

9 M i s s y* M i s s y* | Web | 28. června 2010 v 21:46 | Reagovat

[5]: Díky :) <3

10 Labanda © Labanda © | Web | 29. června 2010 v 0:15 | Reagovat

díky mi ani nenapadlo nápisek ;-) vždyt víš chtěla jsem jiný nestihla jsem ;-) a můj bodík má charlotte a né že jsme novými sbénky, ale že je krásně barevný a veselí ;-) a ten za 10bodů je taky krásný všechny jsou moc fajn ;-)

11 Labanda © Labanda © | Web | 29. června 2010 v 0:15 | Reagovat

[1]: ajoj jsi taky tu? to je fajn ;-)

12 Hauvínek Hauvínek | Web | 29. června 2010 v 14:26 | Reagovat

škoda, snaha byla :-(

13 without_identity without_identity | Web | 29. června 2010 v 22:29 | Reagovat

prepáč ale nechce sa mi byť tým koho názor prispeje k rozhodnutiu o tom kto vyhrá a kto prehrá ak nenájdeš nikoho iného urobím to hoc ja by som im najradšej dala všetkým 10...

14 Lady-Lola Lady-Lola | Web | 1. července 2010 v 19:55 | Reagovat

Áno, můj styl. Mě to přišlo prostě moc barevné. :-P  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama